Afscheid nemen bestaat..wél

Dat krijg je met een familiebedrijf zoals de onze. Er gaan dan zo wel eens wat gewaardeerde collega's met pensioen. Zo ook afgelopen zomer, net voor en net na de bouwvak namen we afscheid van respectievelijk Tonnie Bouwens en Jan Schram.

Tonnie Bouwens

Op 6 augustus namen we afscheid van onze ‘Toon’. Al die jaren zijn hij en zijn vaste moat Peter Kooijman samen aan het werk.
Tonnie neemt hem, zoals Peter dat zelf zegt, altijd op sleeptouw. Tonnie is altijd op tijd, geen gemouw (‘Stelt oe eige nie oan’) in welke omstandigheden dan ook. Het rustige type, je maakt hem niet gek. Tonnie is van het werk en Peter van de planning (‘Gij het nie veul gedoan vandaag’). Elkaar en anderen beetje voor de gek houden en op stang jagen. Ook samen discussies voeren over de meest uiteenlopende zaken, uiteraard had Tonnie altijd gelijk (volgens hemzelf)! Ze kennen elkaar door en door, hebben veel meegemaakt, ook privé. Ze hoefden elkaar dan ook alleen maar aan te kijken…
Maar nu gaat Tonnie fijn genieten en met zijn Helma lekker veel fietsen en tuinieren. In september wordt hij voor het eerst opa dus dat gaat helemaal goed komen! Tonnie, bedankt voor jouw inzet en fijn dat je onze collega was! We hopen dat je een leuke laatste dag hebt gehad vandaag en geniet van je pensioen!

Jan Schram

 

Jan Schram nam 3 september afscheid van ons en gaat nu met zijn Anja van zijn pensioen genieten. Alweer één waar we na bijna 20 jaar trouwe dienst zonder zullen moeten, zeker voor wat betreft zijn specialiteit, namelijk (hout)saneren. En als we dan terugkijken op die periode, is Jan iemand die graag alleen werkt, met zijn sigaretje erbij, in zijn eigen tempo. Heel secuur op zijn bus en z’n kruiwagen. En houdt wel van gezelligheid, met een biertje erbij. Hij was altijd van de partij. Maar hij is ook groot liefhebber van de sport, nou ja, sport kijken dan. Lekker voor de tv, lekker ontspannen.
Hij moet zelf nog heel erg aan het idee wennen dat hij nu met pensioen gaat. Hij weet nog niet of ie er al helemaal klaar voor is. Fysiek zou hij nog wel even doorkunnen ook. Beste Jan, bedankt voor jouw inzet en goede werk, alle goeds in alle gezondheid gewenst samen met Anja. Het ga je goed!

Onderhoudspartner van onder meer:
Area
Onderhoud NL
Brabant Wonen
Thius
Thuisvester
MVGM
Mooiland
VB&T
TBV Wonen
Joost
Woonpartners
Casade
Portaal
Bo-ex
Frencken
Pivot Park