Hendriks SGR behaalt viervoudig VGO-keur

woensdag 16 november 2016
We hebben het VGO-keur binnen! In alle vier de disciplines: gevel, dak, interieur en
installatie. Trots!

 
 Binnen: viervoudig VGO-keur!

 

Goed nieuws: we hebben de afgelopen week het VGO-keur behaald in vier disciplines: gevel, dak, interieur en installatie. Daarmee behoren we tot de Top 20 van Nederlandse onderhoudsbedrijven.

 

Het VGO-keur biedt vastgoedbeheerders zekerheid over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf. Daarnaast garandeert het keurmerk dat we het volledige traject beheersen: van advisering en uitvoering tot en met beheer.

 

In de onderhoudsbranche is het VGO-keur het enige onafhankelijke keurmerk in zijn soort. Het wordt afgegeven door Kiwa, op basis van de erkenningsrichtlijn ERL 0002 voor het keurmerk VastGoedOnderhoud.

 

Multidisciplinair

We zijn uiteraard erg blij met het keurmerk. Het VGO-keur bevestigt dat we op hoog niveau werken en kiezen voor duurzame kwaliteit. Bovendien benadrukt het dat we dat binnen alle disciplines doen.

 

Dat is erg belangrijk, want steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om het hele onderhoud geïntegreerd uit te besteden. Bovendien sluit het keurmerk naadloos aan op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’, een andere belangrijke vereiste in onze markt.

 

Vier disciplines

Het VGO-keur kent vier disciplines: twee voor de buitenschil (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). We hebben het VGO-keur voor alle vier behaald.

 

Wichert Spanjers: “Van gevels en daken tot en met installaties, badkamers en keukens: onze opdrachtgevers zijn er dankzij dit keurmerk van verzekerd dat we op alle gebieden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen!”

 


 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn